harry potter frpg
 
HomeKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Laurent Delacroix

Go down 
SzerzőÜzenet
Laurent Delacroix
L.L.G. tanár
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Laurent Delacroix   Szomb. Júl. 28, 2018 8:02 pm
LAURENT DELACROIX

Név: Laurent Gabriel Lucas Nathan Delacroix
Becenév: Laurent, Mr. Delacroix, Delacroix professzor, Gabi (a húga szólítja így)
Életkor: 33
Születési hely, idő: New Orleans, USA; 06.10.
Származás: aranyvérű
Avatar alany: Taylor Kitsch
Iskola: Beauxbatons Boszorkánynevelő Intézet(1-3 év), valamint a Durmstrang (negyedéves korától)
Foglalkozás: tanár (Legendás lények gondozása)

Család:
Anya: Miranda Anastasia Delacroix, halott, aranyvérű
Apa: Laurent Nathan Delacroix, halott, aranyvérű
Testvérek: Claire Gabriella Delacroix, élő, aranyvérű
Egyéb családtag:-
Háziállat: Lilou, a nőstény perzsa macska


Mumus: a húga halála, vélák
Edevis tükre: sokat kaszálni szerencsejátékban, legyűrni az előítéletet, hogy Lockhart-hoz azonosítsák (jó külső, üres fej)
Amortentia: Kaszinók és bordélyházak, tömény pézsma és füstölőillat, ópium, francia parfümök (levendula, jázmin, mirtusz, rózsa, mimóza és narancsvirág), valamint a holdborjak gyapjának illata
Pálca: Éger, egyszarvúszőr, 14 hüvelyk
Patrónus: Perzsa macska
Személyes tárgy: Kalapok


Tulajdonságok:
Belső: Laurent egy igazán fura személyiség. Részben fiatal kora miatt, részben azért, mert sosem lehetett igazán felhőtlen tinédzser, igazán gyerekes tud lenni. Mindig keresi a kihívásokat, nőcsábász, amit francia akcentusának köszönhet. Francia felmenőkkel rendelkezik, habár ő maga New Orleans piros lámpás negyedében született, így nem is kell, azt hiszem részletezni, hogy a szülei vajon mennyire a varázsvilág szégyenei lehettek. Ő maga sosem ismerte el a szüleit, így amikor meghaltak, 15 éves korában, az akkor 1 éves húgát kénytelen volt magával rángatni a Durmstrang-ig, ahol az igazgató nagylelkűen elszállásolta a kislányt. Ő éppen ezért, többre tartja a zord fekete mágia használókat, mint a francia varázslókat, akik állítása szerint, ezt biztosan nem tették volna. Hatalmas benne a bizonyítási vágy, hisz ilyen hátérrel nem vették elég komolyan. De van egy felelősségteljes oldala is, a húgáért bármit megtenne.
Tisztában van külső és belső értékeivel, így ehhez társul egy egészséges egoizmus is, amit azért az óráin igyekszik visszafogni, annak ellenére, hogy neve eléggé ismert a varázsvilágban, habár a fiatalabb korosztály nem biztos, hogy hallott róla. Görögországi útja során ugyanis rájött, hogyan lehet megszelídíteni és megölni a Mantikór nevű bestiát, amely eddig még nem sikerült senkinek. Így nyilván nem véletlenül vette fel Lucretia C. Coliander az iskolába sem, kitúrva ezzel sok tanuló kedvencét, Rubeus Hagrid-ot.

Külső:
180 cm magas, barnás haj, zöld szemek. Kidolgozott, izmos test. Annak ellenére, hogy francia felmenőkkel rendelkezik, külseje koránt sem makulátlan. Borosta keretezi arcát, valamint hosszú fürtjei gyakran állnak kócosan, mintha csak most kelt volna ki az ágyból, de neki még ez is jól áll. Ragyogó, vakító fehér fogait gyakran villogtatja, hisz mindene a jókedv. A laza, valamint az elegáns ruhákat is előnyben részesíti, és imádja a kalapokat.


Karaktered élete:
Tisztelt Miss Coliander (megjegyzem, Lucretia, furcsa így írni neked)!

Kérésének eleget téve, ezúton szeretném levelem mellé csatolni az önéletrajzomat is. Ne aggódjon, a baglyom nem az út során vesztette lábát, már korábban is defektes volt szegény.
De! Nem is húzom az időt, íme az önéletrajz.

Maradok tisztelettel:

Laurent Gabriel Lucas Nathan Delacroix


A nevem Laurent Delacroix. New Orleans egy kevésbé fényes, ám annál ismertebb környékén születtem és nőttem fel egészen 14 éves koromig, a nálam 13 évvel fiatalabb húgommal, Claire-rel. A szüleim aranyvérű, és elzüllésük előtt igen befolyásos varázslók voltak, azonban sajnos, a gyarlóság nem kerülte el őket. Édesanyám közel sem boszorkányhoz illő módon kereste a kenyerét, nem titok, hogy a piros lámpás negyed egyik kedvelt nőcskéje volt. Édesapám pedig megrögzött szerencsejátékos lévén, sokat kószált arra. Ott találkoztak, egyéjszakás kalandjukból pedig, megszülettem én. Apám ezután, hogy anyám becsületét valamelyest rendbe hozza, elvette feleségül és hamar kiderült, mindketten a varázsvilág tagjai voltak. Azonban a nagy hírű, francia felmenőkkel megáldott családom nem bírta elviselni a szégyent, hogy idősebb Laurent Delacroix, az apám egy ilyen könnyű nőt vett el, így kitagadták őt.
A képességeim elég korán megmutatkoztak, ahogy egy aranyvérű ivadéktól elvárható volt. Én pedig örültem neki, mert a rokonaink nem akarták, hogy elzülljek és éppen ezért, benyomtak a Beauxbatons-be, hogy ott tanuljak majd. Nem sok kedvem volt ott tanulni, de így legalább távol lehettem a szüleimtől és minden gondtól. Amikor aztán 13 éves lettem, megszületett a húgom, akit mindennél jobban szerettem. Egy évvel később, a szüleink meghaltak, én pedig magamhoz vettem őt, elszállásolva az akkor már Durmstrang-os lakhelyemre, az igazgató engedélyével. De ezt úgy is tudod… bocsánat, tudja maga is, hisz tisztában van vele, hol tanultam és mikor.
Később aztán kitanultam a Legendás lények gondozását, megfigyelését és minden ehhez szükséges fortélyt, hogy utazhassak, világot láthassak és érdekesebbnél érdekesebb szituációkba és helyzetekbe keveredhessek. Ismersz, mindig is kalandvágyó és flegma voltam, ha a veszélyt hozták fel, mint elrettentő példát. Szerintem azt sem kell bemutatnom, hogy mit értem el a szakterületemen, hisz a Roxfort előtt tanítottam a régi iskolánkban, sőt! Mint tudod, kidolgoztam azt a bizonyos módszert. Hát… dióhéjban ennyit rólam.


Hát… nem vagyok egy nagy szám, de remélem tetszett, és nem untattalak halálra.

U.I.: A levél tartalmaz egy fiolát, amelyben a Mantikór mérge van. Használd okosan.

A hozzászólást Laurent Delacroix összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 04, 2018 11:12 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teszlek Süveg
Admin
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Laurent Delacroix   Szomb. Júl. 28, 2018 10:48 pm

ELFOGADVA
köszöntelek a Tanárok között
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avadakedavra.hungarianforum.com
 
Laurent Delacroix
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avada Kedavra :: Teszlek Süveg :: Saját karakterek-
Ugrás: