Harry Potter Frpg
 
HomeKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Back in black - Lara&Sirius

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Back in black - Lara&Sirius   Hétf. Szept. 24, 2018 9:45 pmAmikor Lara mesélt arról, hogy halloween-i bál lesz a Roxfortban, nem voltam túlságosan oda ezért a hírért. Már a gondolattól is feltámadt bennem a gyilkos ösztön, hogy majd valaki mással bájolog vagy táncikál a tanári karból, én pedig egyedül fekhetek nyüszítve a szobájába zárva. Egyáltalán nem arról volt szó, hogy sajnálnám tőle, hogy jól érezze magát és egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy más kellene neki rajtam kívül, hisz sosem voltunk összenőve, mégis... annyira megszoktam már, hogy esténként vele fekszem, hogy már most belehaltam a magányba, pedig a gyakorlatban még sor sem került erre az egészre. Épp elég ideig kellett nélkülöznöm őt, így most alig bírtam betelni a közelségével, legszívesebben egész nap csak csókokkal halmoznám el. Előle igyekeztem leplezni a nem tetszésemet, hisz nem akartam, hogy valamiféle visszatartó erő legyek az életében és a kicsinyes féltékenység vagy beteges birtoklási vágy bármit is megmérgezzen kettőnk között. Belőlem ez hiányzott, elvégre mindig is szabad lélek voltam, aki gyűlölte a szabályokat és a kötöttségeket és hála Merlinnek Larát is ilyennek ismertem meg, talán ezért is tudtuk ott folytatni, ahol abba maradt annak idején, mintha egyikünk csak elutazott volna a szünidőben.
Szerencsére nem kellett végleg megkeserednem a gondolataimtól, ugyanis egyik nap kijelentette, hogy ő nem akar részt venni a bálon, inkább használjuk ki, hogy a diákok és a tanárok is elfoglalják magukat az eseménnyel. Kitaláltuk, hogy Roxmortsba megyünk, hogy ott beüljünk a Három Seprűbe a régi szép idők kedvéért és megigyunk valamit. Valamiket. Hewitt tökéletes partner volt az ilyesmiben és nála érzékiebben senki nem tudta magába dönteni a Lángnyelv-whisky-t, hogy aztán valamilyen testes borral lekísérje és mégis képes legyen megőrizni a józanságának egy részét, a nőiességéről pedig nem is beszélve. Már csak a gondolatába is újra és újra bele tudtam zúgni.
Nem sokkal azután, hogy engem kidobott a szobájából, Coliandert pedig oda csábította egy ócska és aljas trükkel, azzal fogadott, hogy a vacsorát is kihagyja a Nagyteremben. Végül valóban az ő szobájában fogyasztottuk el a házimanók készítette lakomát, hogy aztán rögtön indulhassunk is a közeli kis faluba. Szorosan húztam magamhoz a nőt, ezzel is védve őt az igencsak hűvös széltől.
-Már az idejét sem tudom, hogy mikor jártunk itt utoljára együtt. -állapítottam meg csendesen, ahogy végignéztem a sötét utcán, amit csak a házakból kiszűrődő fények, illetve az előttük heverő töklámpások világítottak meg.
-De talán majd ezek után gyakrabban fog kimozdulni az iskolából, Hewitt professzor. Nem gondoltam volna, hogy majd egyszer egy roxforti tanárnőért leszek oda. -engedtem meg magamnak egy csipkelődős, ám annál díj nyertesebb vigyort.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   Szer. Szept. 26, 2018 12:58 pmMiután lebeszéltem Colianderrel, hogy legyen már nő és dög egyszerre, arra kértem, hogy Black is had kapjon vacsorát és én pedig had fogyasszam el vele a szobában, örömmel tudtam közölni az újdonsült háziállatommal, hogy nem kell egyedül feküdni az ágyamon, a fehérneműimet szaglászva, hanem elmehetünk együtt valahova, kihasználva a hirtelen jött szabad perceket, sőt! Órákat akár, amelyek alapból a Nagyteremben kellett volna töltenem.
Így, miután megettük a mi részünket, kivételesen nem fekete talárt öltöttem magamra, hanem egy vérvörös darabot, alatta egy fekete minivel, egy, a Lucretia-nak kölcsönadott harisnya pontos másával és egy nagyon magas sarkú cipővel. Valahogy nem bántam, hogy most nem kell olyan mereven ragaszkodnom az ilyesmikhez, úgyhogy a talárom csuklyáját magamra húztam, hogy aztán gyakorlatban is elindulhassunk.
Szorosan bújta Sirius karjaiba, hisz iszonyatosan fújt a szél, ráadásul nem is akármilyen hűvös érzetét keltve, így alig vártam, hogy megérkezhessünk a célunkhoz.
-Na igen, nem mostanában volt, hogy utoljára kilógtunk ide. Ki hitte volna, hogy egyszer egy igazgató engedélyével tesszük majd ezt… -értettem egyet a megállapításával, amit arra tett, hogy rég jártunk már erre. Még külön-külön is, nemhogy együtt.
-Sajnálom, Mr. Black, de egy tanárnak, felelősségteljesnek és visszafogottnak kell lennie, ugyanis nem szabad rossz példát mutatnom a diákoknak… de talán… ha ma este nagyon meggyőző lesz, elgondolkodom a dolgon. –villantottam rá egy Hewitt-féle, édes és ellenállhatatlan mosolyt, mint iskolás korunkban, amikor meghívott valami mondva csinált partiba, hogy James becserkészhesse Evans-t.Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   Szer. Szept. 26, 2018 9:10 pmUgyan cseppet sem leltem örömömet abban, hogy a hűvös szél nem kímélte Larát, mégis bőven képes voltam meglátni ennek is a hasznát, ahogy kénytelen volt hozzám bújni, mikor Roxmorts sötét utcáin haladtunk. Egyetértett velem abban, hogy milyen régen is volt, hogy utoljára együtt jártunk itt, ráadásul most igazgatói engedéllyel tehettük ezt, amin jót mosolyogtam. Talán mégiscsak kezdünk megöregedni, ha már a szabályokat se szegjük meg, ám ezt inkább megtartottam magamnak, mivel Hewitt-ra aligha lehetne panasza bárkinek is. Annyira gyönyörű, hogy álmodni se lehetne szebbet, és a legjobb tulajdonsága, hogy az enyém. A gondolatra csak még inkább magamhoz vontam, nehogy még a végén a szél elragadja tőlem. Egészen idáig úgy gondoltam, hogy én vagyok az az elátkozott alak, akinek az élete szörnyen indult a családja miatt, majd szörnyű volt a közepe, amit az Azkabanban töltöttem, és borzalmas véget ért, mikor épp Bellatrix átka végzett velem. Vagyis... úgy hittem. De kaptam egy új esélyt, amiben Lara is visszatért az életembe és ha most nem élek ezzel a lehetőséggel, akkor soha és meg is érdemlem a sorsomat.
-Felelősségteljes és visszafogott? Én ezeket még csak hírből sem ismerem, de nem hangzanak túl szimpatikusan egy magamfajtának. Így hát csak gondolkodjon el ezen, mert nem a korrepetálás miatt jöttem. -viszonoztam a csodaszép mosolyát, amivel engem szokott kitüntetni.
-Báááár... -nyújtottam el mímelt gondolkodóba eséssel.
-Nyelvleckéket szívesen veszek, de a troll meg a halandzs aligha érdekel. -simítottam végig a vállán, mélyen magamba szívva a hajának illatát, miközben a Három Seprű már csak egy köpésre volt tőlünk.
Ahogy beléptünk a kocsma ajtaján, azonnal megcsapott a hirtelen kiáramló meleg, majd az egyik asztal felé vettük az irányt. Megvillantva a Black-ek túláradó arisztokratikus udvariasságát, segítettem le róla a kabátját, hogy aztán mindketten helyet foglalhassunk. Egészen hiányérzet fogott el, amiért most nem Rosmerta sietett hozzánk, hogy felvegye a rendelésünket, pedig régen mennyi vajsört csempésztünk be tőle a Roxfortba James-szel. A halála annyira felfoghatatlannak tűnt.
-A hölgynek kérünk a legjobb vörösborból, én pedig whisky-t. -rendeltem meg az italokat, hisz tudtam, hogy Larának az a kedvence. Nem voltam oda a "lesz egy..." és "légyszi..." kezdetű mondatokért, elvégre nem vagyok én Cassandra leszármazottja, hogy efféle jóslásokba bocsátkozzak.
-Köszönjük... -küldtem felé egy halvány mosolyt, mikor távozott, majd minden figyelmemet a nőnek szenteltem, aki még szebb volt ebben a halloween-i félhomályban, már ha ez lehetséges egyáltalán.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   Szomb. Szept. 29, 2018 3:05 pmMiután kiveséztük és egyetértésre jutottunk azt illetően, hogy rég jártunk már Roxmorts-ban, együtt legalábbis biztosan, igyekeztem még szorosabban az imádott férfihoz bújni. Black-hez hasonlóan, ugyanis a hideg szelet kihasználva igyekeztem még inkább hozzásimulni, hisz imádtam a közelségét. Épp eleget nélkülöztük egymást az elmúlt években ahhoz, hogy most a lehető legtöbb időt akarjuk együtt tölteni, akár az iskola falain belül, akár azokon kívül.
És szerencsénkre Coliander sem akadékoskodott ma, így nem hiúsult meg a kis kiruccanásunk, ahogy a kettesben eltöltött vacsora sem. Élveztem minden ilyen pillanatot, hisz ez pontosan azt idézte fel bennem, ami régen, még iskolás korunkban volt. A csókok, az ölelések, az érintések, a beszélgetések. De most már szabadon aludhattam azzal, akivel csak akartam, hisz tanárként többet engedhet meg magának az ember, mint felajzott, de mégis korlátolt diákként. Persze néha-néha sikerült megoldani a dolgot, hogy együtt aludhassunk Black ágyában, amik pedig szintén leírhatatlan pillanatok voltak az itt töltött éveink alatt.
-Na de Mr. Black… nem gondolja, hogy ez a szabad szelleműség még bajba sodorhatja? Egy tanárnővel Roxmorts-ban, Halloween éjszakáján. Maga aztán nem aprózza el. De ami a nyelvleckéket illeti… ne aggódjon, megtanítok minden fortélyt, amit csak tudok… -küldtem felé egy újabb kacér mosolyt, amit nemrég még ő viszonzott nekem, majd folytattuk utunkat a cél felé.
Mikor beértünk, azonnal szétáradt a testemen a hirtelen jövő meleg, amitől először mégis csak megborzongtam, majd mikor Black a segítségemre sietett, hogy lehalássza rólam a kabátomat, egy pillanat erejéig magamhoz húztam, egy gyors csókot nyomva a szájára hálám jeléül, hogy aztán mindketten elfoglalhassuk a ma este bázisunkként szolgáló helyet a Három Seprűben. Furcsa volt, hogy nem a megszokott pincérnő robogott ki hozzánk. Az ő halála még talán engem is megrendített egy kicsit, hisz kedves, életvidám nő volt, arról nem is beszélve, hogy hajlandó volt elviselni az én és a fiúk baromságait és vetítését, mikor ide jöttünk inni, vagy éppen a Tekergők kunyeráltak tőle mindenfélét a Griffendél klubhelyiségében tartott bulijaikhoz.
-Szóval ilyen egy randevú a felnőtt Sirius Black-el? Hmmm… -haraptam az ajkamba, miközben gondosan végigmértem a velem szemben ülő férfit, hogy aztán az asztal alatt megkereshessem a magassarkúmmal a lábát, óvatosan kezdve el a vádlija belső oldalát simogatni.
-Igazán kitettél magadért, ha még az italrendelés is ilyen határozottan ment. Le vagyok nyűgözve… -búgtam neki végül, egészen közel hajolva hozzá az asztal felett, majd végül magamhoz vettem a poharamat, hogy koccinthassunk.
-Azt hiszem… ránk.Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   Vas. Szept. 30, 2018 10:14 pmA Három Seprűbe érve igazán furcsa érzés fogott el, hisz ezer éve nem jártam már itt. Ráadásul akkor is mindig James társaságában tettem, ahogy állandó jelleggel vajsört, whisky-t és hasonló dolgokat csempésztünk a Roxfortba Rosmerta közreműködésével és McGalagony meg a többi tanár legnagyobb bosszúságára. Régi szép idők, amik olyan távolinak tűnnek, mintha sosem történtek volna meg. De a kocsmárosnő is, akárcsak James és Lily, Voldemort és a halálfalói áldozatává vált, ami szinte felfoghatatlannak tűnt. Már egyikük sem volt életben, és az ilyen fiatalon való elmúlás gondolata egyáltalán nem dobott fel, főleg úgy, hogy Harry árván maradt utánuk. Párszor már én is kis híján erre a sorsra jutottam, de valahogy mindig túléltem, talán okkal, ha Larára gondolok.
Igyekeztem nem hagyni, hogy a ború rám telepedjen, elvégre boldog lehetek, hogy ezt az estét a kastélyon kívül azzal a nővel tölthetem, aki a világot jelenti számomra. Rendeltem is neki figyelmességem jeleként a legjobb vörösborból, hisz úgy emlékeztem, hogy azért régebben is odáig volt, így csak bízhattam abban, hogy azóta nem változott meg teljesen az ízlése. Feltette a költői kérdést, hogy ilyen-e egy randevú a felnőtt Sirius Black-kel, mire csak megvontam a vállamat.
-Fogalmam sincs. A felnőtt Sirius Black-nek még nem volt alkalma rá, hogy ezen morfondírozzon. -elvégre az Azkabanba zártak olyanért, amit el sem követtem. És ott leghamarabb a dementorokkal kezdhettem volna ki, de az ő csókjukra vágytam a legkevésbé. Azután Voldemort visszatért, én pedig a Grimmauld téri házba lettem száműzve, majd azt hittem, meghaltam. Nem túl szép életút, de aligha volt időm elmerülni az önsajnálatba, mikor Lara máris az asztal alatti ismerkedés mellett döntött, ami rögtön vigyort varázsolt a képemre. A kacérságából nem veszített semmit az évek alatt, és ez több volt, mint lenyűgöző. Szerencsésnek érezhetem magam, amiért épp én kellek neki, pedig eleinte nagy kihívásnak tűnt még nekem is.
-Valamire azért csak emlékszem. -és nem csak a kedvelt italára gondolok. Az együtt töltött időt sosem felejtettem, ahogy őt is képtelen voltam kiverni a fejemből. A lehengerlő Black kölyök csak árnyéka volt nélküle önmagának, ezt kár volna tagadni.
-Ránk... -emeltem én is a poharamat egy koccintásra.
-Annyira jó, hogy nem kell azon a halloween-i akármin lenned, én pedig nem aszalódok egyedül a szobádban. Mire vége lett volna, lehet már csak egy döglött kutyát találsz. -de egyáltalán nem így alakult a mai este, sőt! És hol van még a vége!? Ennek örömére nagyot kortyoltam a whiskymből.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   Kedd Okt. 02, 2018 6:01 pmBiztos voltam benne, hogy Black legalább annyira a hely hatása alá került, mint én, sőt! Biztos voltam abban is, hogy sokkal jobban, így igyekeztem minden lehetséges módszert megragadni arra, hogy inkább egymással foglalkozzunk, és arra koncentráljunk, ami igazán fontos. Arra, hogy mi túléltük, ő nem halt meg és most itt lehetünk.
És szerencsére ő is hasonló véleményen volt, és igyekezett magára erőltetni jókedvet, ami reményeim szerint a társaságomban teljesen őszinte és felhőtlen volt. Mikor aztán megjegyeztem, hogy akkor ezek szerint ilyen egy randevú a felnőtt Sirius Black-el, csak a vállát vonogatta, mire egy sóhaj kíséretében megforgattam a szememet.
-Ne légy ilyen negatív, Sirius. Hidd el, nekem sem volt túl sok randim mióta nem találkoztunk, sőt. De ez most egy kikapcsolásunkra szolgáló este. –néztem rá egy elnéző mosoly kíséretében, majd mielőtt még ránk telepedhetett volna a borús hangulat, gyorsan elkezdtem bevetni néhány trükköt a figyelme elterelésének érdekében. Az asztal a vádlija belső oldalát kezdtem el simogatni a lábfejemmel, ami egy vigyort csalt az arcára. Egy kacér mosoly kíséretében néztem rá, mikor közölte, hogy valamire azért csak emlékszik.
-Bíztam benne, hogy így lesz. Abban reménykedtem, hogy legalább olyan mély nyomokat hagytam benned én, mint amennyire te bennem. –súgtam neki végül még, mielőtt felemeltem volna a poharamat egy koccintás reményében, amelyet ránk szándékoztam megtenni.
Mielőtt még válaszoltam volna neki, kortyoltam egyet a vörösboromból, majd végül ismét a szemét kezdtem el fürkészni, a szabad kezemmel az ő asztalon fekvő kezével játszva közben.
-Ugyan, annyira csak nem lett volna szörnyű. De te komolyan elhitted, hogy nem próbálnék meg valahogy megszabadulni a kötelező dolgok alól? Az nem az én világom. –na meg persze inkább vagyok vele, mint egy bulizós, részeg diákokkal teli teremben, ahol a saját gondolataimat sem hallom meg a zsibongásuktól.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   Kedd Okt. 02, 2018 10:12 pm-Nem lett volna szörnyű? -kérdeztem vissza elhűlt arccal. Persze az egész csak megjátszott színészkedés volt, de akadt benne bőven igazságtartalom is, hisz mindketten pontosan tisztában voltunk azzal, hogy ő mit jelent nekem és mennyire odáig vagyok érte.
-Akkor talán mégsem ismersz engem eléggé. -vontam fel a szemöldököm, viszonozva a kezének simogatását, élvezve a puha ujjbegyek minden egyes érintését. Majd lassan a számhoz emeltem, hogy egy apró csókot lehelhessek rá hódolatom jeléül. A fél életemet nélküle éltem le, abból az időszakból elég volt.
-Nekem ez rosszabb lenne, mint az Azkaban. A fogság meg a dementorok kit érdekelnek, de ha téged nélkülöznöm kell még egy percig, abba belehalok. Az pedig a jelek szerint nem áll jól, mert eddig még egyszer sem sikerült igazán fűbe harapnom, hiába álltam közel hozzá. -villantottam meg a jól bevált vigyoromat, ami csak tovább szélesedett, mikor közölte, hogy valahogy mindenképp megpróbált volna elszabadulni a kötelező halloween-i program alól, hogy inkább velem lehessen.
-Azt hiszem ezért jutalmat érdemelsz majd. -küldtem felé egy sejtelmes pillantást, hogy aztán témát válthassak. Ez mindig is foglalkoztatott, és talán most volt rá megfelelő alkalom, hogy bedobjam. Egyáltalán nem akarok pont én lenni az ünneprontó, de...
-A Sötét varázslatok kivédése egy elátkozott tantárgy. Tudom, hogy épp csak elkezdődött a tanév, de lehet, hogy jövőre már nem tarthatod meg ezt a tanári állást, és ezt nyilván te is tudod. De ugye... nem akarsz majd lelépni? -néztem rá teljesen komolyan, ez nem olyasmi volt, amit el tudnék viccelni.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   Pént. Okt. 05, 2018 10:32 am-Ugyan, Sirius. Az a lényeg, hogy most itt vagyunk. Eljöttem, megbeszéltem még az igazgatónővel is, ahogy azt is, hogy a szobatársam maradhass. –néztem rá egy mosoly kíséretében, miközben továbbra sem állam le a kezének simogatásával. Mikor aztán egy nagyobb terjedelmű szövegelésbe kezdett, csak felvont szemöldökkel, egy mosollyal az arcomon hallgattam őt, ahogy arról mesélt, neki ez a dolog mennyire szörnyű lenne. A kezemre adott csók egy újabb, lelkes és igazán szerelmes mosolyt bújtatott az ajkaim vonalára, amelyet csak az a személy képes, akiért az ember szíve dobog. Nekem pedig Black éppen ilyen volt.
-Ne aggódj, nem hagyom, hogy megtörténjen. –húztam közelebb magamhoz, hogy aztán egy apró csókot nyomhassak az ajkaira. persze azért elmondtam neki, hogy mindenképpen kibújtam volna a halloween-i dolgok alól, de azért ez humánusabb megoldás volt, mint csak úgy, se szó, se beszéd lelépni. És ez szemmel láthatón tetszett neki, ugyanis a jól ismert vigyora ismét elterült a képén, ami engem is arra sarkalt, hogy viszonozzam az ajkain húzódó görbét.
Miután kiveséztük a dolgokat, ő rögtön áttért egy következő témára, ami nem volt épp a kedvencem. Jól tudtam, hogy a tantárgyam megátkozott, ráadásul Voldemort átkozta meg, mivel ő nem tarthatta ezt az órát itt, a Roxfort-ban. Az a féreg amúgy sem tartozik a kedvenceim közé, így csak egy nagy sóhaj volt az első reakcióm, majd egy újabb korty a boromból.
-Nem, nem tervezek lelépni. És ami azt illeti, a tárgytól sem akarok megszabadulni. Pont nem érdekel egy szánalmas félvér hisztije vagy az, hogy mennyire elátkozott dolog is ez. Az SVK egy fontos tárgy és szerintem aligha találnának rá alkalmasabb tanárt. Vagy ha mégis lecserélnek, akkor inkább Piton kapja meg ezt a tárgyat. –vontam vállat egyszerűen, majd a velem, szemben ülő szemeibe vájtam világító íriszeimet.
-Na és te mihez kezdesz magaddal, Black?
Vissza az elejére Go down
Teszlek Süveg
Admin
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   Szer. Okt. 10, 2018 11:32 am

FÉLBEMARADT JÁTÉK
Sirius Black és Lara O. G. Hewitt miatt
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avadakedavra.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Back in black - Lara&Sirius   

Vissza az elejére Go down
 
Back in black - Lara&Sirius
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Szépségverseny [Event]
» Black Iron Castle
» Képek
» Ariane Black
» Black Heaven bordély

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avada Kedavra :: Túrák a trollokkal :: Iskolai rendezvények :: Halloween-i bál-
Ugrás: