Harry Potter Frpg
 
HomeKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Pity Party- {Ron&Hermione}

Go down 
SzerzőÜzenet
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Pity Party- {Ron&Hermione}   Kedd Okt. 02, 2018 2:44 pmMiután Ginny elkészült, én még fent maradtam, hogy később csatlakozhassak a többiekhez a Nagyteremben. Nem akartam ezt most egyszerűre venni, hisz eddig egyik Halloween sem volt túl jó a számunkra. Elsőben megtámadott egy troll, aztán másodikban kővé dermesztett egy Baziliszkusz, harmadikban Sirius Black tört be az iskolába, akit az időnyerőmmel mentettünk meg a haláltól, majd végül Cedric meghalt, mikor Voldemort visszatért. Később pedig horcrux vadászatot tartottunk, aminek következtében elvesztettem, majd visszakaptam Ron-t. Így akárhogy is, de mindenképp szerettem volna kicsit kicsípni magamat. Ráadásul ez a bálos dolog még jól is jöhet, hisz így talán kicsit közelebb kerülünk Ronald-al, amit nem bánnék. Nagyon szeretem a fiút, de eddig nem igazán töltöttünk együtt érdemi időt, komolyan beszélgetve, vagy normálisan. Esküszöm, Draco Malfoy is értelmesebb és jobb hallgatóság volt, mint néha Ron és a többiek. Őket inkább a kviddics vagy más egyéb érdekelte, engem pedig a könyvek és mióta megtudtam, hogy itt is van színház, mindent megtettem, hogy rávegyem a vörös hajú fiút, menjünk el majd egy előadásra, persze nem sok sikerrel.
Miután kiválasztottam a megfelelő ruhát, viszonylag rendezettebb hajat meg sminket sikerült varázsolni magamnak, elindultam lefelé, hogy a többiekhez menjek. Elfoglaltam a helyemet Ron mellett, majd csak csendben hallgattam, ahogy Coliander az új lehetőségről beszél, ami a többieket fellelkesítette, így én is igyekeztem egy mosolyt varázsolni az arcomra, mikor Ron hozzám fordult, hogy azért engem is megpróbáljon lelkesíteni.
-Aha, tök jó. –reagáltam csak ennyit még mindig mosolyogva, majd inkább nekiláttam az evésnek, de amint Harry felhozta Viktor Krum-ot, a falat megakadt a torkomon és hatalmas köhögések közepette kezdtem el a töklevet keresni az asztalon, hogy aztán végül beleihassak a most életmentő nedűbe.
-Nekem… öhm… Viktor múltkor azt írta a levelében, hogy reméli, hamarosan viszont látjuk egymást… Ronald, ne morogj már! Szóval, hogy viszont látjuk egymást, ő, te, Harry, Ron, és… én. Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy meghívták, hisz remek játékos, ezt kár lenne tagadni. –fejtettem ki a dolgot, majd inkább mély hallgatásba burkolóztam, mikor Ron is elkezdte mondani a magáét.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ron Weasley
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Pity Party- {Ron&Hermione}   Csüt. Okt. 04, 2018 4:31 pmA többiekkel átfagyva jöttünk be a kviddics edzésről, amit Harry valamiért fontosnak érzett a bál előttre időzíteni. Abban igaza volt, hogy ez volt szinte az egyetlen közös időpont, amikor minden Griffendéles ráért, és nem hagyhattuk ki valami hülye halloween-i buli miatt, de attól még jó nagy baromság volt. De én persze cseppet sem bántam, mert ez valahogy jobban feldobott, mint az esti táncikálás gondolata. Jobb volt régen, amíg nem volt semmiféle nyakatekert program, csak simán vacsorázni kellett. Az evésben jó vagyok, a zenére dülöngélésben kevésbé. A gyomrom felfordul, ha rá gondolok és még az is megfordult a fejemben, hogy esetleg krónikus lábfájást színlelek. Gyorsan elrohantam lefürdeni, semmi másra nem vágytam, mint a forró vízre a kinti hideg szél után.
A négyes fogatból aztán én érkeztem elsőként a nagyterembe, hozzám csatlakozott a húgom, aztán Hermione, majd végre Harry is. Aztán indult a legjobb rész, az evés!!! Coliander valami beszédbe kezdett, amit már előre rohadtul untam, amíg szóba nem került a rendhagyó kviddics válogatott.
-Ez szuper! -bukott ki belőlem, mire a legjobb barátom csak bőszen bólogatni tudott. Még szép! Harry szerint is jó lett volna bekerülni a csapatba, mert ez hatalmas lehetőség. Hermione kevésbé volt lelkes, mint mi, de ő valahogy sosem tudta átérezni a kviddics iránti mérhetetlen rajongásunkat.
-Kezdem bírni ezt a nőt! -céloztam itt a vöröshajú igazgatónőre, majd a Harry féle Viktor Krum felvetésre csak a szemeimet forgattam, akkor pedig már szabályosan morognom kellett, mikor a téma szakértője is megszólalt.
-Mindegy, hogy jön-e vagy nem. Elverjük őket! -a Roxfort biztosan a lehető legjobb csapatot állítja össze, és az esélytelenek nyugalmával indulva akár a győzelmet is bezsebelhetjük.

Idő közben a vacsora véget ért, a negyedéveseknél fiatalabbak mind elhagyni kényszerültek a termet, így már csak az idősebb diákok maradtak, hogy kibulizhassák magukat a lebegő töklámpások és gyertyák fényében. A zene is egészen élvezhetőre változott, ahogy a tanári kar is szép lassan, papírforma szerint megfogyatkozott. Harry táncolni vitte Ginny-t, ahogy azt már napokkal ezelőtt kifejtette nekem egy soha véget nem érő monológ kíséretében. Jó neki, hogy képes lelkesedni az ilyesmi iránt, mert én nem igazán.
-Gyere, szerezzünk valamit inni! -küldtem egy mosolyt Hermione felé, majd felhúztam a székről, hogy az italok felé vehessük az irányt. A választék meglepően hatalmasra sikeredett, mint ha a fele legalább csempészve lett volna, de ennek a lehetőségét el kellett vetnem, elvégre a bátyáim már nem jártak ide.
-Mond, mit töltsek. -vettem magamhoz két poharat, várva Hermione kívánságát.
-Egyébként gyönyörű vagy ma! Meg máskor is, de... érted... szóval a legszebb az összes lány közül. -nem vagyok túl jó a bókolásban, sőt, egyenesen katasztrofális, de szerencsére ezt úgyis tudja, így pontosan érti a szándékot is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Re: Pity Party- {Ron&Hermione}   Pént. Okt. 05, 2018 4:20 pmMiután véget vetett az evés a kínos, Viktor Krumról szóló beszélgetésünknek, elkezdődött az este bál része. Csak nagy szemekkel néztem előbb az egyre fogyatkozó tömegre, majd a táncolni indulókra. Néhányan kettesben rohantak el valahova. Ja, nagyon nehéz rájönni, hogy miért. Mások pedig, akik negyedévesnél fiatalabbak voltak, a klubhelyiségbe lettek küldve, ugyanis nekik tilos volt a részvétel. Ezt persze nem is csodáltam azok után, ami a karácsonyi bálon volt. Sok volt a részeg, meggondolatlan diák, akiket a tanároknak kellett féken tartaniuk. Legnagyobb meglepetésemre azonban most nem Piton vagy McGalagony voltak a felügyelők, hanem Delacroix és Darkbloom. Az igazgatónő viszont amint vége volt a kötelező résznek, el is tűnt, a pincelakó denevér pedig kis idő múlva követte a példáját.
Vágyakozva és egy csalódott sóhaj kíséretében meredtem Ginny és Harry távolodó, majd a tömegben eltűnő alakjára. Olyan jó Ron húgának. Harry nagyon szereti őt és hajlandó volt beadni a derekát a táncot illetően, míg Ronald… ő inkább az ücsörgést választotta, így meg is lepődtem, mikor közölte, hogy szerezzünk valamit inni.
-Menjünk. –bólintottam rá a dologra, majd az ujjaimat az övéi közé fűztem, hogy így mehessünk az italoknak kijelölt asztal felé. Úgy éreztem, menten agyvérzést kapok az este unalmasnak ígérkező mivoltáról, így csendben a vajsörök felé böktem, de megelőzve Ron-t, egy egész üveget a magamévá tettem, egy hatalmasat kortyolva belőle, amit aztán egy újabb követett, mikor meghallottam a bóknak szánt megjegyzését. Majdnem megfulladtam az elfojtott nevetéstől, de végül csak sikerült a kezébe nyomnom a már most elég hiányos üveget.
-Ez nagyon aranyos tőled. Te is jól nézel ki, Ron. De... inkább igyál, jó? Ne beszélj. –hajoltam közelebb hozzá, hogy egy apró csókot adhassak neki, míg végül ismét felegyenesedtem, visszaszerezve tőle az italt.
-És mit gondolsz, táncolunk az este folyamán, vagy ne is éljem bele magamat? –fújtam ki a levegőt kissé csalódottan, a fejemmel a táncikáló tömegre, köztük a húgára és a legjobb barátjára bökve.
-Gyerünk Ronald! Ne kéresd magad! Naaaa… -néztem rá hatalmas szemekkel, bár volt egy olyan érzésem, hogy ez sem fog segíteni rajtam.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Pity Party- {Ron&Hermione}   

Vissza az elejére Go down
 
Pity Party- {Ron&Hermione}
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Játékos Küldetés] Halloween Party!
» Shine Party Club
» A little party never killed nobody - Mona & Max & Jenni
» i came 2 party -Pietro&Tabitha
» Santos Party House

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avada Kedavra :: Túrák a trollokkal :: Iskolai rendezvények :: Halloween-i bál-
Ugrás: