Harry Potter Frpg
 
HomeKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ginny Weasley

Go down 
SzerzőÜzenet
Teszlek Süveg
Admin
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Ginny Weasley   Vas. Jún. 24, 2018 1:06 pm
Ginny Weasley

Név: Ginevra Molly Weasley
Becenév: Ginny,
Életkor: 17 év
Születési hely, idő: Anglia, 1981. augusztus 11.
Származás: aranyvérű
Avatar alany: Luca Hollestelle (kérésre)
Iskola: Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Iskola, Hatodéves
Foglalkozás: diák (Griffendél)

Család:
Anya: Molly Prewett Weasley /aranyvérű/élő
Apa: Arthur Weasley /aranyvérű/élő
Testvérek: William Arthur "Bill" Weasley /aranyvérű/élő
Charles "Charlie" Weasley /aranyvérű/élő
Percival Ignatius "Percy" Weasley /aranyvérű/élő
Fred Weasley /aranyvérű/halott
George Weasley /aranyvérű/élő
Ronald Billius "Ron" Weasley /aranyvérű/élő
Egyéb családtag:
Cedrella Black és Septimus Weasley, apai nagyszülők /aranyvérű/halott
Lucretia Prewett anyai nagyanyja /aranyvérű/halott
Fleur Delacour, sógornő /félvér/élő
Muriel Weasley, apai nagynénje /aranyvérű/élő
Bilius Weasley, apai nagybátyjai /aranyvérű/élő
Gideon Prewett anyai nagybátyjai /aranyvérű/ismeretlen
Fabian Prewett anyai nagybátyjai /aranyvérű/ismeretlen
Háziállat: ismeretlen


Mumus: szerettei elvesztésétől, Tom Denem naplójának visszatérésétől
Edevis tükre: Harry Potter
Pálca: tiszafa
Patrónus:
Személyes tárgy: nem tudni ilyenről


Tulajdonságok: Barna szem, vörös haj. Kicsit szeplős arc. Tipikusan Weasley megjelenésű. Átlagos alkatú lány, Harry szerint szép a bőre.
Talpraesett, bátor. Korábbi félénksége és halkszavúsága a múlté, azóta igencsak felvágták a nyelvét. Kicsit vadóc, lázadó, alapjáraton jókedvű lány. Személyiségben leginkább ikerbátyjaihoz, Fred-hez és George-hoz hasonlítható.


Karaktered élete:
Részletes leírást ezen a Wikipedia oldalon találsz róla.


A hozzászólást Teszlek Süveg összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 06, 2018 10:48 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avadakedavra.hungarianforum.com
Ginny Weasley
Hatodéves (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Re: Ginny Weasley   Vas. Júl. 01, 2018 11:12 amEz az egész olyan, mint egy borzasztó álom.
Fuldoklom. Egyedül, itt, a semmi közepén, egyik faltól a másikig ugrik a tekintetem, hallom a hangokat, a sikolyok éhesen marnak belém, barátot sejtek minden kiáltás mögött – megroppant, élettelenül összecsukló testek kényszerképzetei gyötörnek. És nem tehetek semmit. Mindközül ez fáj a legjobban. Sosem láttam még apát ilyen dühösnek, ilyen ellentmondást nem tűrőnek. Abban a másodpercben, míg a Szoba elnémült körülöttünk, és merően, könyörögve a szemüveg mögött csillogó szemekbe kapaszkodtam, rá kellett jönnöm, vége van a varázslatnak. Többet nem az a kislány vagyok, akinek az ágyon ülve meséket olvasott, akit a karjába vett. Nem, mostantól felnőtt nő vagyok, önálló, erős, szenvedélyes, akár egy kitörni vágyó vulkán, amely arra hivatott, hogy elsöpörjön a környezetéből mindent és mindenkit, aki ellenáll. Apa látta. Én olvastam az arcán. Mindketten tudtuk – épp ezért nem mehettem ma velük. Mert hiába serdültem fel minden kétséget kizáróan, ők még ma, még ma utoljára ragaszkodni akarnak a kislányhoz, aki a bátyja seprűin titokban lovagolt, a kertben burjánzó növények közt vadászott a kertitörpékre, és nevetett; olyan önfeledten nevetett, ahogyan felnőtt nőként sosem fog. Mert a felnőttek ismerik a nehézségeket, ismerik a halált, a szenvedést, mely százfejű hidraként csap le bárkire, aki nem elég óvatos.
Ma este én is harcolni jöttem. Azért vagyok itt, mert igenis itt a helyem, itt a szívem, elküldtem minden bátyámmal, a szüleimmel, a barátaimmal – hogyan mehetnék éppen én, éppen így haza? Hogyan húzhatnám meg magam a Kagylólakban, míg Bill és Fleur az életüket kockáztatják a Roxfort ódon falai közt? Hogyan nézhetnék tükörbe, tudva, cserben hagytam őket? Hiába kérik, nem vagyok hajlandó meghátrálni. Én Weasley vagyok, nálunk az ilyen reakció sosem volt divat, és bárki mást állít, az hazudik. Mi sosem csúsztunk kegyelemért esengve egy önkényúr lábai előtt, nem nyaltuk a talpát – és nem ma este fogjuk ezt elkezdeni!

Éles kiáltás rengeti meg a folyosót. A fenébe! Miért ne lehetne éppen annyi jogom harcolni, síkra szállni a Jóért, mint bárki másnak? Dumbledore sem hagyta volna, hogy itt álldogáljak, és ölbe tett kézzel nézzem, miképp mészárolnak le körülöttem olyanokat, akiken talán éppen én segíthetnék.
Dumbledore már rég elküldött volna az iskolából a rejtekutak egyikén, épp, mint a többi kiskorút, az önreflexió olyan csípős, olyan valósághű a fejemben, meg is szédülök tőle egy futó másodpercre. Nem, ez nem így történne. Dumbledore engedné, igenis engedné, hogy a családom mellett legyek! Ott a helyem! A barátaimmal, akikkel egész évben fogtuk egymás hátát! Ezt még ő sem vonná kétségbe.
Ha te mondod…
Jaj, fogd be! Bele sem gondolok, miért társalgok egy hanggal, ami a fejemből szól – és Merlinnek hála a következő másodpercben el is némítja el hatalmas, dobhártya-tépázó robbanás. Éles sikolyok. Nem várhatok tovább!

Futva indulok a hangok irányába, s amint befordulok, hirtelen még a lélegzetem is elakad a döbbenettől – fel sem tudom mérni abban a másodpercben, hányan állnak a folyosón, csupán egy felém repülő szőke hajkoronát látok, aki a nevemet sikítja.
– Luna! Jól vagytok? – kérdem, tekintetem egy másodpercre elidőzik a falon tátongó hatalmas lyukon, fantasztikus taroló átok, más körülmények közt a lenyűgözöttségemnek hangot is adnék, ha nem suhanna felém egy átok sebesen - csak a DS-edzéseknek köszönhetően sikerül elhajolnom előle, olyan váratlanul ér a helyzet. Eközben Seamus még mindig a védekezésen fáradozik. Meg sem kérdem, kik ellen harcolunk, ha névről ismerném is a halálfaló brigád ránk támadó tagjait, nem lennék tőle okosabb.
Keressünk valami fedezéket, indítványozza háztársam. Nem, az kizárt. Nem hagyhatjuk futni őket! És Warren professzor sem vállalhatja magára egyedül az összes pribék legyőzését ebben a szárnyban…
– Ne! Ha mi elbújunk, senki nem fogja megállítani őket itt! – kiáltom, túlharsogva a csatazajt, de hirtelen nincs is ötletem, mit csinálhatnánk, csak annyi biztos: gyorsan kell cselekednünk! Furcsa, mintha a falban támadt lyukon túl ismét csatázna valaki – ezek talán annyira hülyék, hogy egymást nézik ellenségnek?
– Petrificus Totalus! – kiáltom, amikor az egyik csuklyás alak háta átsejlik a hatalmas lyukon. Nem tudom, eltalálom-e, de ha nem, akkor kénytelen leszek Seamus ellen szavazni, és belevetni magam a harcba. Úgyis viszket már a pálcás kezem, hadd átkozzak rongyosra néhány gazfickót!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teszlek Süveg
Admin
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Ginny Weasley   Vas. Júl. 01, 2018 11:23 am

ELFOGADVA
Házad a Griffendél!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avadakedavra.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Ginny Weasley   

Vissza az elejére Go down
 
Ginny Weasley
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Event] Tükörkép

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avada Kedavra :: Teszlek Süveg :: Canon karakterek :: Filmes karakterek-
Ugrás: