Harry Potter Frpg
 
HomeKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Astoria Greengrass

Go down 
SzerzőÜzenet
Teszlek Süveg
Admin
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Astoria Greengrass   Kedd Jún. 26, 2018 9:48 pm
Astoria Greengrass

Név: Astoria Elisabeth Greengrass
Becenév: As, Ria, Astoria
Életkor: 16 év
Születési hely, idő: London, Anglia, 1982. február 06.
Származás: félvér
Avatar alany: Phoebe Tonkin
Iskola: Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Iskola, Ötödéves
Foglalkozás: diák (Mardekár)

Család:
Anya: Euphemia Podmore Greengrass /félvér/élő
Apa: Charles Greengrass /aranyvérű/élő
Testvérek: Daphne Greengrass /félvér/élő
Egyéb családtag:
Esther Greengrass, apai nagymama /aranyvérű/élő
Háziállat: fekete macska, Éjfél névre hallgat


Mumus: Muglik között élni
Edevis tükre: Fenntartani a családi vérvonal tisztaságát.
Pálca: tiszafa, vélahaj maggal, 11 hüvelyk
Patrónus: nincs
Személyes tárgy: a nagymamájától kapott ékszeres doboz


Tulajdonságok: Karcsú, szép arcú, tökéletes bőrű lány, akiért odáig vannak a fiúk. Szemei mogyoróbarnák, haja sötétbarna. Imádja a fekete és zöld kiegészítőket.
Astoria amilyen törékeny alkatú lány, annak ellenére nagyon határozott személyiség, vezető egyéniség, akinek mindenről megvan a maga véleménye, amiből nem is szeret engedni. Nem tűri, ha kioktatják, ha parancsolgatnak neki, vagy valaki olyan hangnemet üt meg vele szemben, ami szerinte nem elfogadható. Mindig ügyesen keveri a lapokat, hogy elérje a céljait. Mindenáron be akarja bizonyítani, hogy attól még lehet valaki teljes jogú mardekáros, hogy nem volt Voldemort talpnyalója és önhibáján kívül nem aranyvérűnek született. Habár ő annak vallja magát. Nagyon népszerű a fiúk körében, és ezt ha az érdeke úgy kívánja, ki is használja. Hajlandó fontolóra venni udvarlói ajánlatait. De semmiképp nem nevezhető könnyűvérűnek, nem kapkodja el a párválasztást. Elsőre ellenszenvesnek tűnhet, jobban meg kell ismerni ahhoz, hogy nyitottá váljon. Mellette nem lehet unatkozni, ha épp nem bal lábbal ébred, akkor igazán hiperaktív tud lenni. Okos, ravasz, kiváló tanuló.


Karaktered élete:
Astoria a neves Greengrass család tagja, amely egyike a legősibb máguscsaládoknak Angliában. Korábban arról voltak híresek, hogy az aranyvérű nemesi famíliák közé sorolták őket, amíg Astoria édesapja egy félvér feleséget nem választott magának, szülei hiába ellenezték a frigyet. Nagyon szereti az édesanyját, de ennek ellenére ő maga is azt az elvet vallja, hogy a varázslók és boszorkányok ne keveredjenek koszos kis muglikkal. Egyenesen irtózik tőlük és a világuktól. Anyja miatt ő maga sem számít aranyvérűnek, mégis sokkal tudatosabban viselkedik, mint sokan, akiknek alapja is lenne rá. A családjában generációk óta mindenki ügyelt a vérvonal tisztaságára, voltak akik Voldemort felemelkedésekor csatlakoztak a halálfalók seregéhez. Apja aztán a Godric's Hollow-i bukás után felhagyott ezzel a gyűlölködéssel, és Voldemort visszatérésekor már nem állt újra a Sötétnagyúr oldalára. Astoria ebben a neveltetésben részesült, így számára nem jelentett vonzalmat, hogy ilyen alakokhoz csatlakozzon, szerinte ugyanis nem ilyen módszerekkel kell tisztán tartani a vérvonalat és ő látta, hogy a Nagyúr szándékai felszínesek és megkérdőjelezhetőek. Fiatal kora ellenére rendkívül eszes és meglátja az összefüggéseket.
Nővére Daphne Greengrass, szintén mardekáros, de ő fele annyira sem a család büszkesége, mint a húga. Nem is igazán jó a testvéri viszonyuk, gyakran keserítik meg egymás mindennapjait. A lányt a Teszlek Süveg a Hollóhátba osztotta volna, de Daphne belül könyörgött neki, hogy ne tegyen így, nehogy ő legyen a Greengrass név szégyene. Nagyanyjuk ugyanis elég erősen jelen van a családban, akinek természetesen Astoria a kedvenc unokája, és szinte lehetetlenség megfelelni neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avadakedavra.hungarianforum.com
 
Astoria Greengrass
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Az Astoria utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avada Kedavra :: Teszlek Süveg :: Canon karakterek :: Filmes karakterek-
Ugrás: