harry potter frpg
 
HomeKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Remus Lupin

Go down 
SzerzőÜzenet
Teszlek Süveg
Admin
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Remus Lupin   Szer. Jún. 27, 2018 10:28 pm
Remus Lupin

Név: Remus John Lupin
Becenév: Remus, Lupin, Holdsáp
Életkor: 38 év
Születési hely, idő: Anglia, 1960. március 10.
Származás: félvér, vérfarkas
Avatar alany: David Thewlis
Iskola: Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Iskola (Griffendéles volt)
Foglalkozás: bűbájtan tanár, auror, kém
Család:
Anya: Hope Howell Lupin /mugli/halott
Apa: Lyall Lupin /félvér/halott
Testvérek: nincs
Egyéb rokonok:
Nymphadora Tonks, felesége /félvér/élő
Edward Remus 'Teddy' Lupin, fia /félvér/élő
Háziállat: nincs


Mumus: telihold
Edevis tükre: család
Pálca:  ciprusfa, unikornisszőr maggal, 10 és egy negyed hüvelyk, hajlékony
Patrónus: farkas
Személyes tárgy: egy zsebóra, amit édesapjától kapott


Tulajdonságok: Remus nagyon jó ember. Könyörületes, intelligens, toleráns, békés, önzetlen, bátor, kedves és igencsak jó természetű. Annak ellenére, hogy vérfarkas mivolta miatt sokat bántották, képes volt mindenkiben meglátni a jóságot, akárcsak Lily, Harry édesanyja. Lupin nagyon megbocsátó, elnéző ember. A barátaival ellentétben ő már gyermekként is szeretett kimaradni mások piszkálásából és csúfolásából. Rendkívül jó a humorérzéke.


Karaktered élete:
Részletes leírást ezen a Wikipedia oldalon találsz róla.

Életben maradása:
Lupin (és igény esetén felesége, Tonks) életben maradását nem szükséges körmönfontan megmagyarázni. Egyszerűen csak nem vesztették életüket a roxforti ütközetben, mikor Voldemort és a halálfalói ellen küzdöttek.


A hozzászólást Teszlek Süveg összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 03, 2018 7:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avadakedavra.hungarianforum.com
Remus Lupin
Bűbájtan tanár
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Remus Lupin   Szer. Jún. 27, 2018 11:57 pm

1998. augusztus 8. Anglia, Lavernock

Angol időjárásnak megfelelően esik. Esik Skóciában, esik Írországban, esik mindenhol. Esik a tőzsdeindex, esik a polcról a gabonapehely, de legfőképpen esik az eső. Itt, Lavernockban is. Ami azt illeti, ez nem is akkora baj, legalább meg tudok fürdeni, ugyanakkor nem szerencsés, ha egy át nem változott vérfarkas csapzottan, sárban úszva, mindenfelé karmolásnyomokkal szeretne szállást kérni. Nem gondolom, hogy meglepetésként ér bárkit is, ha azt mondom, így bizony nem kapok semmit.
Telihold van, mégis ember vagyok. Nem változtam át a főzet miatt, de ez volt az utolsó adagom. Legközelebbre már nem lesz elég. Pár korty borzalom még kellene a jelenlegi három-négyhez, ám nem tudom megfőzni, nem tudok sehonnan sem szerezni. Ezt is lopnom kellett - ennek a tudata fáj leginkább -, hogy legyen legalább egy kicsi. Hogy ne támadjak rá Dorára. Sosem bocsátanám meg magamnak.
- Remus, menjünk el Roxmortsba… - teszi a kezét Dora a homlokomra, majd puha ajkaival csókot nyom ugyanide. Látja, hogy nem vagyok jól, hogy remegek, hogy fáj. Ennyire rosszul még sosem viseltem ezt a havi egy éjszakát, pedig már sokat átéltem. Lehetett valami a bájitalban, vagy kimaradhatott belőle valami. Bizonyára kevesebb ideig lett főzve a kelleténél, vagy nem is tudom. A bájitaltan sosem volt erősségem, pedig az ilyen éjszakákra legalább egy farkasölőfű-főzet működő receptje jól jönne.
- Ha túlélem ezt az éjszakát, elmegyünk. - a mondat végére hangom szűkölésbe csap át, nem tudom megakadályozni. Érzem, hogy valami nincs rendben ezzel a főzettel, ugyanakkor azt is tudom, hogy a zsigereim nem bizseregnek úgy, mint átváltozás előtt. Így legalább Dora biztonságban van.
Összegörnyedek a kínzó fájdalomtól és a tehetetlenségtől, mire Dora megelégeli a semmittevést.
- Elboldogultunk Dolohovval, lezuhantunk a hídról a romok közé, majd három hónapon át az utcán éltünk. Nekem elegem van ebből, nem akarom, hogy tovább szenvedj. - megfogja a kezem, a következő pillanatban pedig kampót érzek a köldökömben, szédítő forgást magam körül, majd vége. Minden megáll, kivéve a gyomrom, ami tovább kavarog. Nem tart sokáig. Pontosan fél másodperccel az érkezés után sikeresen kiadom magamból gyomrom csekélyke tartalmát.
- Szép belépő, Lupin! - hallom Aberforth cseppet sem lelkes hangját. Meg tudom érteni, én sem örülnék annak, ha valaki a házamban adná ki magából az utóbbi időben emésztett és félig megemésztett falatait.
- Ab, van nálad bájital? - hangom reményteli, ám valahol mélyen mégis tudom, hogy nincs semmije fájdalomcsillapítón kívül. Az viszont rajtam nem segít. Pedig annak is örülnék. Kár, hogy amint megtörlöm a számat, és felkászálódok, Aberforth nemet int fejével. Ez nem az én napom! Mindenesetre egy pálcaintéssel eltüntetem a padlóról az ebédemet.
- Menjetek el a Roxfortba, hátha ott tud valaki adni farkasölőfüvet, és... - folytatná, ám amikor Dora kezében megpillantja a csöppség Teddy-t, inkább nem teszi, csak elmegy. Így már teljes a család, tiszta a padló, nincs miért maradnia, hát hármasban is hagy bennünket.
- Feküdj le, pihenj egy kicsit, én is mindjárt jövök. - azzal egy altatót kezd dúdolni a fiunknak, ami kisvártatva nálam is eléri hatását...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Teszlek Süveg
Admin
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Remus Lupin   Csüt. Jún. 28, 2018 12:03 am

ELFOGADVA
köszöntelek a Varázslók között
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://avadakedavra.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Remus Lupin   

Vissza az elejére Go down
 
Remus Lupin
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Remus John Lupin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avada Kedavra :: Teszlek Süveg :: Canon karakterek :: Filmes karakterek-
Ugrás: