harry potter frpg
 
HomeKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Dark Paradise -Ron&Hermione

Go down 
SzerzőÜzenet
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Dark Paradise -Ron&Hermione   Szer. Júl. 04, 2018 1:05 pmMiután véget ért a Sötét Varázslatok Kivédése óránk, elégedetten szedtem össze a könyveimet és indultam meg kifelé a teremből. Az új S.V.K. tanárunk, Hewitt professzor egészen színpatikusnak tűnt annak ellenére, hogy ex-halálfaló volt és Piton mellett ült és remekül elbeszélgettek már a tanévnyitó alkalmával is. Megköveteli, amit kell, de nem túl szigorú, nem kell tőle rettegni és igazán tehetségesnek tűnt így első benyomásra.
Amint kiértem a folyosóra, a szememmel azonnal Harry és Ron alakját kezdtem el kutatni, és rövid időn belül mindkettőjüket megtaláltam, azonban Harry szokás szerint elrohant valamiért. Én pedig épp fordultam volna Ron felé, de a kiáramló diáksereg elkeverte tőlem, így egy szomorú sóhaj kíséretében indultam meg a klubhelyiség irányába, hogy a lyukasórámat ott tölthessem, remélve, ott összetalálkozhatok a fiúkkal, ha már együtt akartunk odamenni.
Úgy is kavarogtak a fejemben a gondolatok az új tanévet illetően, hisz nemrég ért véget a háború, Voldemort meghalt, és visszatértünk az iskolába, hogy befejezzük a tanulmányainkat. Ráadásul ott van még Ron is, mint újabb talány. Kötődöm hozzá, szeretem is, de mióta tisztáztuk még a nyáron az érzelmeinket, nem igazán voltam vele kettesben, hisz Harry is mindig ott volt, amiért némiképp még hálás is voltam, mert így nem kellett szembenéznem a fiúval, aki egyszer csak sokkal fontosabb lett nekem, mint bármikor is hittem volna. Persze nem bánom, hogy így alakult, csupán… furcsa még a gondolat, hogy már nem két, egymást halálra idegesítő kiskölyök néz vissza a másikra, hanem két felnőtt, akik feltárták a másik iránti vonzalmukat. Vajon Ginny is ilyeneket gondolhat Harry-vel kapcsolatban? Azt hiszem, mindenképpen ki fogom faggatni még erről.
A nagy elmélkedésemnek az vetett véget, hogy a klubhelyiségbe érve valaki csontos, mégis egyben izmos és erős mellkasának ütköztem, így azonnal hátra is húzódtam, hogy az illető szemeibe nézhessek.
-Ron! –kiáltottam fel, nem is tudom én milyen indokkal, majd amint tudatosul bennem, hogy ki is áll előttem, az első ülésre alkalmas helyhez siettem, hogy onnan meredhessek rá.
-Óra után kerestelek benneteket, de olyan gyorsan leléptetek, és ott hagytatok, hogy annyit se tudtam mondani „akkor… helló.” –küldtem felé egy sértődött pillantást, majd körbenéztem a helyiségben.
-Apropó lelépés és eltűnés… Harry már megint hová rohant el? –vontam fel kérdőn a szemöldökömet, a kék szemekbe bámulva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ron Weasley
Prefektus (Griffendél)
avatar


TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Vas. Júl. 08, 2018 7:55 pmFurcsa érzésem lett ettől az órától. Más se hiányzott nekem, mint hogy a nagy harcok után levezetésnek az előkerült, vagy még be nem vetett sötét varázslatokról, és lehetséges ellenátkaikról beszélgessünk az órán. Bár lehetett volna sokkal rosszabb is, ugyanis megkönnyebbülésünkre most nem volt szemléltetés, mint még anno azzal a szörnyű Rémszemmel. Furcsa, hogy Hewitt professzor tartja ezt az órát, és nem Piton. De azt hiszem, szerencsénk van vele, hogy egy új tanárnő, és nem ő kapta meg ezt a tantárgyat. Van egy olyan érzésem, hogy akkor csak úgy röpködnének a pontlevonások a házunknak. Kész felszabadulás volt kijönni a teremből, ugyanis elérkezett a várva várt lyukasóránk. Felérve az emeletünkre, meglepetésemre Hermione már nem volt velem. Vissza akartam indulni, de a lépcsők szokásukhoz híven ismét kiszúrtak velem.
-Akkor maradt a klubterem - összegeztem magamban egy sóhaj kíséretében, majd sarkon fordulva tovább indultam, miközben már azon gondolkoztam, hogy vajon mi lehet még ebből, és hova tarthat még a mai nap. Igyekeztem azzal nyugtatni magam, hogy végre van egy kis időnk két óra között, talán most lesz alkalmam akár még az újságot is megnézni, ugyanis reggel még nem igazán volt kedvem azzal foglalkozni. Ezzel némi bárgyú, de jobb kedvet varázsoltam a fejembe, ami egészen addig tartott, amíg az ajtón kilépve, hirtelen valaki nekem nem jött.
-Hermione! – zökkentem vissza hirtelen ez előző eszmefuttatás adta könnyed hangulatból, valami sokkal személyesebb, és sokkal összetettebb hangulatba. Sokkal gyorsabban utolért, mint gondoltam. A pillanatnyi lefagyáson túllépve közelebb akartam lépni hozzá, de úgy néz ki pont sikerült erről a lehetőségről lecsúsznom
-Passzolok, de a helyében azt hiszem én is néha elrohannék a világ elől. - mondtam nyugodtan, mintha az egész teljesen természetes lenne, pedig tudtam, hogy közel sincsenek rendben a dolgok.  Harry már egy jó ideje máshogy viselkedett, különös és kiszámíthatatlan lett. Megpróbálta ugyan elrejteni a gondolatait, de ettől csak még feltűnőbb lett számomra. Hermione pedig ... nem is tudom. Ő sokkal könnyebben elkapta a tanévkezdést, mint én ... sőt, mint mindenki más. Kezdek gyanakodni, hogy megint előkerült az időnyerője, és felvette az összes lehetséges tanórát.
-Azt hittem mögöttem vagy, de már nem láttalak sehol, mire felértem a lépcsőn. Azok pedig nem várták meg, hogy visszamehessek érted. -kissé elszégyelltem magam, de az Invito sajnos ilyen helyzetben nem működik, ahogy a Horcruxoknál se jött be.
-Fogalmam sincs, én is akkor láttam utoljára, amikor te. De van egy olyan érzésem, hogy hiába keresnénk. Ami azt illeti, mielőtt elrohant, már közel se mi kötöttük le a figyelmét.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Kedd Júl. 10, 2018 8:49 amSikeresen elvesztettem Ron-t a tömegben, így igyekeztem felérni a Klubhelyiségünkbe, hogy ott majd találkozzunk. Igaz, hogy amióta elkezdődött az év, szintén nem sok szó esett kettőnkről, de valahogy nem is csodálkoztam. Amikor Lavender Brown volt az aktuális barátnője, akkor sem a beszéd volt a fő erénye, sokkal inkább az, hogy ledugja a nyelvét olyan mélyre a lány torkában, hogy még gégemasszázst is adhatott volna neki vele. Ez a gondolat aztán kissé fel is idegesített, majd a bűntudat vette át a fő helyet, amikor eszembe jutott, hogy a lány életét vesztette az iskola ostroma alatt. Így inkább kifújtam a levegőt és így haladtam fel, hogy végre le tudjam dobni magamat az első arra alkalmas helyre, egy jó könyv társaságában. A Dumbledore-tól kapott „mesekönyv” mindig nálam volt és újra meg újra képes voltam elmerülni a fantasztikus leírásokban. Olyankor annyira békésnek tűnt minden.
Végül elértem a célomat, azonban az elmélkedésem miatt nekimentem valaki mellkasának, de nemsokára az is kiderült, hogy ki volt az a valaki. Ron-nak sikerült nekigyalogolnom, amitől kissé zavarba jöttem, így gyorsan el is slisszoltam mellette, helyet foglalva a hatalmas kanapén. A kérdésemre kaptam először választ, vagyis… igazából csak egy megállapítást, hogy Ron se tudja, merre szaladgál a barátja éppen.
-Mióta lettél ekkora filozófus? –vontam fel kérdőn a szemöldökömet a kis szófordulatára, miszerint „ő is néha elrohanna a világ elől.”
-Talán ha két percnél több ideig néznél rám, meglátnád, merre vagyok… -jegyeztem meg összehúzott szemekkel, majd inkább elővettem a könyvet és kicsaptam az előttem lévő kis asztalra.
-Mi az, hogy nem mi kötöttük le a figyelmét? Csak nem Ginny után futott? –engedtem meg magamnak egy pimasz mosolyt, mert pontosan tudtam, hogy Ron-nak nem az volt a kedvenc témája, hogy a húga éppen kivel jár. Még akkor sem, ha az a valaki a legjobb barátja.
-Egész nap ott akarsz ácsorogni, vagy leülsz? –csapkodtam meg a mellettem lévő helyet a kanapén, türelmesen pillantva rá.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   

Vissza az elejére Go down
 
Dark Paradise -Ron&Hermione
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lány + Fiú + Sivatag = ???
» Dark Ravens
» Paradise Casino
» Nini-Well, a tévelygők és megtérők városa
» Whispers in the dark - [Wanda&Thanos]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avada Kedavra :: Tekergők Térképe :: Roxfort :: VII. emelet :: Griffendél klubhelyisége-
Ugrás: