Harry Potter Frpg
 
HomeKeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Dark Paradise -Ron&Hermione

Go down 
SzerzőÜzenet
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Dark Paradise -Ron&Hermione   Szer. Júl. 04, 2018 1:05 pmMiután véget ért a Sötét Varázslatok Kivédése óránk, elégedetten szedtem össze a könyveimet és indultam meg kifelé a teremből. Az új S.V.K. tanárunk, Hewitt professzor egészen színpatikusnak tűnt annak ellenére, hogy ex-halálfaló volt és Piton mellett ült és remekül elbeszélgettek már a tanévnyitó alkalmával is. Megköveteli, amit kell, de nem túl szigorú, nem kell tőle rettegni és igazán tehetségesnek tűnt így első benyomásra.
Amint kiértem a folyosóra, a szememmel azonnal Harry és Ron alakját kezdtem el kutatni, és rövid időn belül mindkettőjüket megtaláltam, azonban Harry szokás szerint elrohant valamiért. Én pedig épp fordultam volna Ron felé, de a kiáramló diáksereg elkeverte tőlem, így egy szomorú sóhaj kíséretében indultam meg a klubhelyiség irányába, hogy a lyukasórámat ott tölthessem, remélve, ott összetalálkozhatok a fiúkkal, ha már együtt akartunk odamenni.
Úgy is kavarogtak a fejemben a gondolatok az új tanévet illetően, hisz nemrég ért véget a háború, Voldemort meghalt, és visszatértünk az iskolába, hogy befejezzük a tanulmányainkat. Ráadásul ott van még Ron is, mint újabb talány. Kötődöm hozzá, szeretem is, de mióta tisztáztuk még a nyáron az érzelmeinket, nem igazán voltam vele kettesben, hisz Harry is mindig ott volt, amiért némiképp még hálás is voltam, mert így nem kellett szembenéznem a fiúval, aki egyszer csak sokkal fontosabb lett nekem, mint bármikor is hittem volna. Persze nem bánom, hogy így alakult, csupán… furcsa még a gondolat, hogy már nem két, egymást halálra idegesítő kiskölyök néz vissza a másikra, hanem két felnőtt, akik feltárták a másik iránti vonzalmukat. Vajon Ginny is ilyeneket gondolhat Harry-vel kapcsolatban? Azt hiszem, mindenképpen ki fogom faggatni még erről.
A nagy elmélkedésemnek az vetett véget, hogy a klubhelyiségbe érve valaki csontos, mégis egyben izmos és erős mellkasának ütköztem, így azonnal hátra is húzódtam, hogy az illető szemeibe nézhessek.
-Ron! –kiáltottam fel, nem is tudom én milyen indokkal, majd amint tudatosul bennem, hogy ki is áll előttem, az első ülésre alkalmas helyhez siettem, hogy onnan meredhessek rá.
-Óra után kerestelek benneteket, de olyan gyorsan leléptetek, és ott hagytatok, hogy annyit se tudtam mondani „akkor… helló.” –küldtem felé egy sértődött pillantást, majd körbenéztem a helyiségben.
-Apropó lelépés és eltűnés… Harry már megint hová rohant el? –vontam fel kérdőn a szemöldökömet, a kék szemekbe bámulva.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ron Weasley
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Vas. Júl. 08, 2018 7:55 pmFurcsa érzésem lett ettől az órától. Más se hiányzott nekem, mint hogy a nagy harcok után levezetésnek az előkerült, vagy még be nem vetett sötét varázslatokról, és lehetséges ellenátkaikról beszélgessünk az órán. Bár lehetett volna sokkal rosszabb is, ugyanis megkönnyebbülésünkre most nem volt szemléltetés, mint még anno azzal a szörnyű Rémszemmel. Furcsa, hogy Hewitt professzor tartja ezt az órát, és nem Piton. De azt hiszem, szerencsénk van vele, hogy egy új tanárnő, és nem ő kapta meg ezt a tantárgyat. Van egy olyan érzésem, hogy akkor csak úgy röpködnének a pontlevonások a házunknak. Kész felszabadulás volt kijönni a teremből, ugyanis elérkezett a várva várt lyukasóránk. Felérve az emeletünkre, meglepetésemre Hermione már nem volt velem. Vissza akartam indulni, de a lépcsők szokásukhoz híven ismét kiszúrtak velem.
-Akkor maradt a klubterem - összegeztem magamban egy sóhaj kíséretében, majd sarkon fordulva tovább indultam, miközben már azon gondolkoztam, hogy vajon mi lehet még ebből, és hova tarthat még a mai nap. Igyekeztem azzal nyugtatni magam, hogy végre van egy kis időnk két óra között, talán most lesz alkalmam akár még az újságot is megnézni, ugyanis reggel még nem igazán volt kedvem azzal foglalkozni. Ezzel némi bárgyú, de jobb kedvet varázsoltam a fejembe, ami egészen addig tartott, amíg az ajtón kilépve, hirtelen valaki nekem nem jött.
-Hermione! – zökkentem vissza hirtelen ez előző eszmefuttatás adta könnyed hangulatból, valami sokkal személyesebb, és sokkal összetettebb hangulatba. Sokkal gyorsabban utolért, mint gondoltam. A pillanatnyi lefagyáson túllépve közelebb akartam lépni hozzá, de úgy néz ki pont sikerült erről a lehetőségről lecsúsznom
-Passzolok, de a helyében azt hiszem én is néha elrohannék a világ elől. - mondtam nyugodtan, mintha az egész teljesen természetes lenne, pedig tudtam, hogy közel sincsenek rendben a dolgok.  Harry már egy jó ideje máshogy viselkedett, különös és kiszámíthatatlan lett. Megpróbálta ugyan elrejteni a gondolatait, de ettől csak még feltűnőbb lett számomra. Hermione pedig ... nem is tudom. Ő sokkal könnyebben elkapta a tanévkezdést, mint én ... sőt, mint mindenki más. Kezdek gyanakodni, hogy megint előkerült az időnyerője, és felvette az összes lehetséges tanórát.
-Azt hittem mögöttem vagy, de már nem láttalak sehol, mire felértem a lépcsőn. Azok pedig nem várták meg, hogy visszamehessek érted. -kissé elszégyelltem magam, de az Invito sajnos ilyen helyzetben nem működik, ahogy a Horcruxoknál se jött be.
-Fogalmam sincs, én is akkor láttam utoljára, amikor te. De van egy olyan érzésem, hogy hiába keresnénk. Ami azt illeti, mielőtt elrohant, már közel se mi kötöttük le a figyelmét.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Kedd Júl. 10, 2018 8:49 amSikeresen elvesztettem Ron-t a tömegben, így igyekeztem felérni a Klubhelyiségünkbe, hogy ott majd találkozzunk. Igaz, hogy amióta elkezdődött az év, szintén nem sok szó esett kettőnkről, de valahogy nem is csodálkoztam. Amikor Lavender Brown volt az aktuális barátnője, akkor sem a beszéd volt a fő erénye, sokkal inkább az, hogy ledugja a nyelvét olyan mélyre a lány torkában, hogy még gégemasszázst is adhatott volna neki vele. Ez a gondolat aztán kissé fel is idegesített, majd a bűntudat vette át a fő helyet, amikor eszembe jutott, hogy a lány életét vesztette az iskola ostroma alatt. Így inkább kifújtam a levegőt és így haladtam fel, hogy végre le tudjam dobni magamat az első arra alkalmas helyre, egy jó könyv társaságában. A Dumbledore-tól kapott „mesekönyv” mindig nálam volt és újra meg újra képes voltam elmerülni a fantasztikus leírásokban. Olyankor annyira békésnek tűnt minden.
Végül elértem a célomat, azonban az elmélkedésem miatt nekimentem valaki mellkasának, de nemsokára az is kiderült, hogy ki volt az a valaki. Ron-nak sikerült nekigyalogolnom, amitől kissé zavarba jöttem, így gyorsan el is slisszoltam mellette, helyet foglalva a hatalmas kanapén. A kérdésemre kaptam először választ, vagyis… igazából csak egy megállapítást, hogy Ron se tudja, merre szaladgál a barátja éppen.
-Mióta lettél ekkora filozófus? –vontam fel kérdőn a szemöldökömet a kis szófordulatára, miszerint „ő is néha elrohanna a világ elől.”
-Talán ha két percnél több ideig néznél rám, meglátnád, merre vagyok… -jegyeztem meg összehúzott szemekkel, majd inkább elővettem a könyvet és kicsaptam az előttem lévő kis asztalra.
-Mi az, hogy nem mi kötöttük le a figyelmét? Csak nem Ginny után futott? –engedtem meg magamnak egy pimasz mosolyt, mert pontosan tudtam, hogy Ron-nak nem az volt a kedvenc témája, hogy a húga éppen kivel jár. Még akkor sem, ha az a valaki a legjobb barátja.
-Egész nap ott akarsz ácsorogni, vagy leülsz? –csapkodtam meg a mellettem lévő helyet a kanapén, türelmesen pillantva rá.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ron Weasley
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Pént. Szept. 14, 2018 10:50 pm-Nem filozófus vagyok, hanem realista. -vontam meg a vállamat a kicsit talán gonoszkodónak ható megjegyzése hallatán. Mintha nekem nem lehetnének mélyre szántó gondolataim. Hermione mindig feltűnően meg tudott lepődni azon, ha volt valami értelmes megnyilvánulásom, mint ha egyébként agyalágyultnak tartana.
-Mondom, hogy azt hittem, hogy mögöttem vagy. -forgattam meg a szemeimet a makacskodása hallatán.
-Két percenként nem pillantgathatok hátra a lépcsőkön, hogy megvagy-e. -fontam össze a karjaimat magam előtt, ugyanis itt még nem volt vége. Granger kisasszony ne higgye, hogy mindig nála van a végső fegyver. Megvillantom neki páratlan tudásomat. Nem vagyok jó a vitákban, de az elsimításukban igen.
-Viszont! Ha megfogtad volna a kezemet, nem keveredtél volna el. -néztem rá rosszallóan, persze nem volt valódi, csak imádtam húzni az agyát. Akkor is igazán szép, amikor dühös. Tetszik, ahogy ráncolja a homlokát, az orrát, ahogy szikrákat szórnak a szemei. Na nem élvezem, ha kiboríthatom, nem ez a hobbim, de néha ennyi kell. Hála az égnek jött a megmentőm, Harry személyében, az ő felszívódása is eléggé lekötötte Hermione figyelmét, nekem pedig ez pont kapóra jött. A kérésének eleget téve ledobtam magam mellé a kanapén, óvatos, kicsit bizonytalan mozdulattal karolva át, elvégre megtehettem. Nem!?
-Háááát... ezt nem tudnám biztosra mondani. De a húgomat nem láttam a közelben. Harry igen bámult valamerre. Motyogott valami olyasmit, hogy majd a klubhelyiségben találkozunk és hogy rögtön jön, aztán elhúzta a csíkot, én pedig szem elől tévesztettem. De gondolom... a rögtön már lejárt. -állapítottam meg, kérdőn pillantva a mellettem ülőre.
-Van tipped, hogy mi üthetett belé? -neki azért viszonylag jók a megérzései, bár hajlamos túlgondolni és túlparázni dolgokat. Harry-vel kapcsolatban meg pláne. Nem egyszer agyonvert már, amiért érdektelen voltam a legjobb barátom képzelt halálaival kapcsolatban, aki persze mindig "sértetlenül" előkerült.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Hétf. Szept. 17, 2018 11:23 am-Az. –legyintettem egyet, inkább ráhagyva a dolgokat. Mikor aztán ismét megszólalt, egy újabb gyilkos pillantást küldtem felé, ami aztán hamar meglepetté változott, mikor közölte, hogy ha megfogtam volna a kezét, akkor nem keveredtem volna el.
-Mert ez az én dolgom? Ronald… légy végre… áh… hagyjuk… -rázta meg a fejemet csalódottan és lemondóan arra, hogy nekem kellene az ő kezét megfognom és amúgy sem pillantgathat 2 percenként a háta mögé. Összehúzott szemekkel, kissé dühösen meredtem rá, de úgy voltam vele, hogy nem vágyom egy újabb szóváltásra, így igyekeztem összeszedni a gondolataimat, hogy valami értelmes témát találhassak kettőnknek.
Ez pedig nem volt más, mint Harry és a furcsa viselkedése. Miután sikerült rávennem, hogy leüljön mellém, amikor átkarolt, kissé közelebb fészkeltem magamat hozzá, a fejemet a vállára hajtva, hogy így hallgatva őt tovább. Csak egy jót mosolyogtam azon, ahogy előadta Harry elrohanásának történetét, majd amikor megkérdezte a véleményemet, felemeltem a fejemet az előbbi helyéről és így néztem fel rá.
-Szóval nagyon bámult valamit, majd elrohant? –néztem rá komolyan, majd kissé oldalra húztam a számat, ahogy gondolkozni kezdtem a lehetséges magyarázatokon. Érdekesnek hangzott ez az egész, általában akkor szokott így reagálni, ha valmi különös dolgot látott, vagy olyasvalakit, akit nem kellett, vagy nem is lehetett volna.
-Hát… furcsa. Akkor viselkedett így, amikor meglátott vagy meghallott olyasmit, amiről azt hitte, őrültség. Amikor a vízvezetékekben élt Mardekár kígyója, vagy mikor Black csak úgy felbukkant… de ezek közül már egyik sem opció, hisz a kígyó meghalt, Black-et pedig… Sirius pedig… -nyeltem egy nagyot, segélykérően pillantva a fiúra, hogy ugye nem várja tőlem, hogy befejezzem ezt a mondatomat.
-Ha felbukkan, majd megkérdezzük, de mást is meg kell beszélnünk vele, nem? –néztem rá kérdőn, kissé rosszallóan pillantva hol rá, hol az ölében pihenő kezére, amit az enyémmel simogattam.
-Vajon hogy fog reagálni, ha kiderül, hogy miket nem mondtál el neki még a nyáron? Tudod, hogy akkor is milyen dühös volt, mikor a Rend dolgait titkolták el előle szinte egész nyáron… –döntöttem enyhén oldalra a fejemet, most már sokkal inkább kíváncsian vizsgálva az arcvonásait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ron Weasley
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Kedd Szept. 18, 2018 9:34 pmAhogy a fejét a vállamra hajtotta, azonnal megcsapott a samponjának jellegzetes édes illata, így az orromat kicsit önkéntelenül is a hullámos barna tincsekbe fúrtam.
-Mondom! -reagáltam az értetlenkedő kérdésére, hogy Harry nagyon bámult valamit, majd egyszerűen csak elrohant. Nem találnék ki ekkora hülyeséget, ha nem a saját szememmel láttam volna. Némán helyeseltem valamiféle bólogatásnak aligha nevezhető mozdulattal, mikor rávágta, hogy ez szerinte mennyire furcsa. Engem jobban lekötött az elgondolkodó arckifejezése, amitől mindig olyan aranyos volt. Nem akartam a Titkok kamrájára és az ott tanyázó Baziliszkuszra gondolni, nem akartam felidézni, mikor Black megszökött az Azkabánból és mind attól rettegtünk, hogy meg akarja ölni Harry-t. Nagyon jófej a keresztapja, sokkal lazább, mint a szüleim, de ugyanakkor egy meggondolatlan pszichopata, aki kis híján kibelezett Pettigrew helyett. Ez pedig a másik olyan dolog volt, amit örökre száműzni akartam az agyam emlékkönyvéből. Makesz animágus volt, egy áruló, egy bűnöző, egy halálfaló, egy ocsmány, patkányszerű ember, aki a zsebemben lakott. Undorító és felháborító!
-Harry legyőzte a szörnyeteget, Siriust pedig mind láttuk meghalni a Minisztériumban. -mondtam ki helyette a segélykérő pillantását látva.
-Nagyon remélem, hogy mégiscsak a húgom van a dologban. -hiába nem láttam. De nem akartam újabb roxfortos rejtélyt, abból egy életre elég volt. Nekem szegezte, sőt szinte már tényként közölte, hogy ha Harry előkerül, akkor mást is meg kell majd beszélnünk vele, pontosabban nekem. Erre most rajtam volt a sor, hogy a szemeimet forgassam, és inkább óvatosan a vállát kezdtem el a rajta pihenő ujjaimmal cirógatni.
-Most, hogy már így rá világítottál, én is tudom, hogy korábban el kellett volna mondanom. De... úgy voltam vele, hogy ezek csak üres pletykák, amiket a Malfoy félék találnak ki. Harry pedig mindig túlgondolja az ilyesmit és a végén még kitalálná, hogy Coliander a reinkarnálódott Voldemort. -Hogy lenne már? Egyáltalán nem fest olyan rossz arcnak, hiába köpköd rá mindenki. Sőt, kifejezetten kellemesebb, mint a bolond Dumbledore, és talán majd nem a mi hármasunktól várja a világ egy esetleges újabb megmentését. Hála égnek engem meg még csak nem is tanít, hogy bealudjak egy dög unalom számmisztika órán. Hewitt pedig talán az egyik legjobb SVK tanárunk Lupin és Mordon mellett, ha nem jobb! Lupin hol volt, hol nem volt, és nem hiányzik, hogy Piton helyettesítse. Rémszem pedig sosem volt a tanárunk, hanem Kupor, de így vagy úgy a frász kerülgetett tőle, hiába voltak hasznosak és érdekesek az órái. Az új prof legalább szép, okos és érti is a dolgát.
-Azt pedig neked is be kell ismerned, hogy egyik nő sem rossz tanár, és nincs bennük semmi gyanús. -azon kívül, hogy nem aszott vénségek.
-Nem bunkóznak feleslegesen, nem viselkednek úgy, mint egy agyalágyult halálfaló, nem kínoznak diákokat. Mi kell még? Ráadásul nem is tudom, hogy ki zengett ódákat Coliander tudásáról és tanítási módszereiről. Ha jól rémlik, a te szádból hangzott el, hogy jobb, mint Vector professzor volt. -küldtem felé egy diadalmas vigyort.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Pént. Szept. 21, 2018 11:04 am-Igen, én is remélem. Jobb, ha Ginny után fut, mint megint valami olyan miatt, ami katasztrofális következményeket indít el. –bólogattam helyeslően Ron megállapítására, hogy reméli, a legjobb barátja Ginny után fut, nem pedig valami más miatt rohant el eszeveszettül.
Viszont mindezek mellett én közöltem vele, csupán a törődésem jeleként, hogy muszáj lesz majd beavatnia Harry-t abba, amit nekem nagy nehezen sikerült kiszednem belőle még a nyáron. Nem akartam elhinni, hogy képes lett volna ezt elhallgatni előlünk azért, mert ő nem tartotta fontosnak vagy éppen kiment a fejéből. Az érvei helytállóak voltak, ám akkor is elhallgatta az igazságot, ami bűn és rossz dolog. Az ilyesmikről pont, hogy Harry-nek kellene tudnia először, hisz ő volt igazán érintett a dolgokban, nem mi. Csak mellé keveredtük a véletlennek köszönhetően, ezért lettek áldozataink, ezért hoztunk döntéseket. Nekünk ez csak véletlen volt, neki az élete.
-Ronald! Hogy mondhatsz ilyet?! Persze, hogy gyanakodna, én is ferde szemmel néztem először mindkét nőre. És igen, lehet, hogy jó tanárok, de kötve hiszem, hogy téged pont a szaktudásuk kötött le. –húztam el a számat a gondolatra, hogy Ron inkább a külsejükkel volt elfoglalva az én álláspontom szerint, mint azzal, hogy mit és miért tesznek.
-Ne felejtsd el, hogy Hewitt egész végig Piton-nal beszélt és láttuk őket a folyosókon is együtt, pedig az a pincelakó denevér sosem jött fel korábban. Most pedig gyakori látogató a fényes helyeken is. –néztem rá teljesen komolyan, finoman visszahajtva a fejemet a válla és a nyaka közötti ívbe, hogy ott pihentethessem tovább.
-Coliander jó tanár, az egyik legnehezebb tárgyból élvezetet formált. Nem vitatom, hogy mindkettő okos és kiváló a szakterületén, de egy ilyen dolgot nem kellett volna elhallgatnod előlünk. Mi lett volna, ha nem szedem ki belőled a dolgot? Örökre hallgatsz, aztán amikor megint elkezdenek eltűnni a mugli ivadékok, akkor kapcsolsz, hogy amúgy ez fontos lett volna? –ráztam meg hitetlenül a fejemet, ami így a vállára hajtva elég nehéznek bizonyult, de azért megoldottam.
-És amúgy… mit gondolsz az új LLG tanárról, ha már Colainder-t sikerült így megfigyelned? Ugye tudod, hogy a szöszi, akivel jóban lettél, az Delacroix húga? –tettem fel aztán az engem foglalkoztató kérdést, mivel eléggé szembetűnően jóban lettek a lánnyal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ron Weasley
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Pént. Szept. 21, 2018 7:08 pm-Most miért mondod ezt? Mi más kötne le? Tök öregek. -hát mondjuk pont nem úgy néznek ki, mint az őskövületek, de attól még gondolom enyhe túlzással a szüleim is lehetnének, annyira pedig nem vagyok elborult, hogy a tanárainkra folyassam a nyálamat, mikor inkább a pokolra szoktam kívánni őket a beadandóikkal együtt. Hermione komolyan kezd rémeket látni. A következő okfejtése hallatán aztán végleg kitört belőlem a nevetés. Olyan szakszerűen, teljes komolysággal sikerült felvázolnia az abszurd megfigyelését, mintha tényleg valami állatot tanulmányozott volna Hagrid egykori órájára. Piton, a pincelakó denevér, aki talált magának valakit, akivel szóba állhat, akár a folyosókon is, és furcsa viselkedését csak tovább fokozza a rejtélyes tény, hogy éjszakai, pincelakó állat révén mégiscsak elkezdett felmerészkedni a fénybe.
-A denevérnek biztos bejön Hewitt, így már kiterjesztette a vadászterületét a második emeletig. -vonogattam a szemöldökömet. Hermione néha komolyan kikapcsolhatná az agyát és nem kellene mindenen annyit gondolkodnia, összeesküvés elméleteket gyártania. Sokszor rosszabb, mint Harry. Aki egyébként megmondta, hogy Piton Dumbledore oldalán állt és nem Voldemortén, így kár még mindig ezen a halálfaló témán kattogni tök feleslegesen.
-Szerintem felfújod ezt a dolgot. Nem elhallgattam, csak nem mondtam el rögtön. Nem ugyanaz. Most úgyis beszámolok neki mindenről, ha előkerül. -hagytam rá a béke kedvéért. Persze tudom, hogy igaza van, de engem is megpróbálhatna megérteni és nem rögtön Harry szemszögéből vizsgálgatni a dolgokat.
-Nem tudom, mit kellene gondolnom, nem tanít, nem ismerem. De amúgy normálisnak tűnik, végre egy laza arc a tanárok között, aki még nálam is jobban utálja a házifeladatokat. Néha beugorhatna inkább McGalagony vagy Piton helyett, ők túlságosan is jóban vannak a fél méteres dolgozatokkal. -nem pontosan értettem, hogy hová akar kilyukadni, amíg szóba nem került Delacroix révén Claire. Ja hogy ez a bajod.
-Tudom, hogy a húga, ő sem szereti a házikat. -világítottam rá vigyorogva a rokoni kapcsolat mibenlétére. Ennél jobb közös vonás nem is kell.
-A kviddics miatt lettünk jóban, meg mert imádja a Weasley termékeket, és hát rajtam keresztül tudja a leggyorsabban beszerezni őket. -magyaráztam neki a haverságunk mibenlétét, megelőzve a kimondatlan kérdését.
-Csak nem féltékeny vagy? Ami fura, mert nem tudom, hogy ki levelezget még mindig Viktorcicával. -morogtam halkan.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Vas. Szept. 23, 2018 10:24 am-Amúgy ha már szóba került, hogy öregek… szerinted mennyi idősek lehetnek? Mármint… úgy néznek ki, mintha ilyen 20-on párévesek lennének, de igazából szerintem az összes elmúlt 30 is. Legalábbis akiről ilyesfajta infót találtam, az Delacroix és ő is már 33 körül van. –meséltem el neki a számára valószínűleg teljesen felesleges dolgokat elkerekedett szemekkel, ahogy ezeket kimondtam. Durva belegondolni, hogy ennyi idősek lehetnek, holott nem néznek ki úgy.
Mikor aztán kiszakad belőle a nevetés, én is felkuncogtam, egy jót mosolyogva a dolgokon. Bár nem tudtam eldönteni, hogy az általam mondottakon, vagy Ron nevetésén nevettem-e jobban. Olyan viccesen tud nevetni, olyankor mindig megjelennek az arcán kis gödröcskék és ráncok, amiktől olyan aranyos és mulatságos lesz egyszerre.
-Hát nem tudom… ez olyan abszurd. De őszintén szólva, nem érdekel Piton szerelmi élete, ami valószínűleg nincs is. –nevettem egy jót a dolgon, majd amikor ismét megszólalt, megint komorrá változott a hangulat, legalábbis az enyém.
Szerinte ugyanis túlzásba vittem és felfújtam a dolgokat. Plusz ő nem elhallgatta, csak még nem mondta el, ami nem ugyanaz. Aaaaha, persze…
-Hidd el, neki is ugyanaz lesz… -ráztam meg a fejemet egy lemondó sóhaj kíséretében, majd inkább tovább tereltem a témát és felhoztam azt, ami, vagyis aki engem a legjobban foglalkoztatott. Rákérdeztem nála, hogy mit gondol az új LLG tanárról és arról, hogy a kis szöszi, akivel annyira jóban lett, a tanár úr húga. Ki is fejtette, hogy nem tud mit gondolni a paliról, mert nem tanítja, de jó arcnak tűnik. Viszont a lánnyal kapcsolatban elmondta, hogy a kviddics miatt lettek jóban, valamint azt, hogy szereti a Weasley-cuccokat, amiket nyilván tőle szerezhet be a leggyorsabban.
-Nem vagyok féltékeny. Csak szimplán furcsának találom, hogy ennyire sokat vagytok együtt és ennyit vihogtok, mint a kisgyerekek… ráadásul szőke is. Nagyon rá vagy kattanva a szőke francic… franciákra… -nyeltem egyet, hogy tudatosult bennem, mit mondtam majdnem a bátyja feleségére. Fleur gúnyneve volt ez, mert iszonyatosan nagyképű és felszínes volt, meg még mindig sugárzik belőle valami ilyesmi.
-Ne hívd Így! –csattantam fel a kelleténél talán jobban, majd csak egy sóhaj kíséretében megráztam a fejemet.
-Igen, levelezek vele, de ennyi. Victor kedves és érdeklődő. Zömmel az után érdeklődik, hogy mi lett velem a történtek után, jól vagyok-e, ilyesmi. Plusz múltkor azt írta, lehet hamarosan találkozunk... jaj, ne morogj már! –húztam össze a szemeimet, majd inkább gyorsan odahajoltam, hogy egy puszit nyomhassak az arcára.
-Tudod, hogy úgysem érdekel senki rajtad kívül. –küldtem felé egy széles mosolyt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ron Weasley
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :

TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Vas. Szept. 23, 2018 11:05 pm-Megtippelni se tudom. -vonogattam a vállamat, de épp csak annyira, hogy még ne zavarjam vele a hozzám bújó lányt, a legkevésbé sem szerettem volna, ha bármi miatt eltávolodik tőlem.
-Dumbledore is öregnek nézett ki, de azért nem annyira, mint amennyi mondjuk lehetett. Mert érted... 70 éves öreg meg 150 éves vénség között van különbség. Ha Delacroix 33, akkor a többinek is akörül kell lennie. Elég tapasztaltnak tűnnek, így nem hinném, hogy frissen végzett tanárok lennének. Coliander meg... csak nem raknának egy huszonévest az iskola élére McGalagony helyett, az még a Minisztériumtól is bizarr húzás lenne. -fejtettem ki neki a véleményemet, ha már ennyire kíváncsi volt rá. Bár én szerintem sosem voltam jó az ilyen életkor tippelősdiben. Sokszor még a név- és az arcmemóriám is halálosan béna volt.
A Piton szerelmi életével és a Harry esetleges dühöngésével kapcsolatos témát lezártnak tekintettem, bár az sem volt sokkal kellemesebb, hogy Hermione valamiért felhozta Delacroix húgát. Sikerült kihangsúlyoznia, hogy feltűnően jóban lettünk, mire fel kellett hoznom a mentségemre, hogy a nagy haverkodás a kviddics és a Weasley varázsvicc termékek miatt van.
-Azt mondod, hogy nem vagy féltékeny, közben máris túl sokat gondolkodtál ezen a dolgon. Szerinted sokat vagyunk együtt, mikor ez hogy lenne igaz? Alig kezdődött el az év és amennyit csak lehetett veled és Harry-vel voltam. Nem szoktam úgy vihogni, mint a kisgyerekek, szerintem összekeversz valakivel. -sóhajtottam lemondóan és kicsit talán dühösen is.
-Nem vagyok rákattanva se a szőkékre, se a franciákra. Ha jól rémlik, akkor Fleur Billhez ment feleségül, és tökéletesen túléltem. És nem is tudom, hogy ezalatt az idő alatt kinél próbáltam meg bevágódni!? De ha majd találkozol Hermione Granger-rel, akkor kérdezd meg tőle. És nézd meg jól, de nekem úgy rémlik, hogy nem szőke és nem francia, mégis a legjobb csaj, akit valaha láttam. Ha nekem nem, majd a saját szemednek elhiszed. -és ha már ennyire zavarta, hogy szóba mertem állni Claire-rel, akkor emlékeztettem rá, hogy kettőnk közül ő az, aki még mindig levelezget Viktor Krummal, aki nem csak könyvtárban olvasgatni akart vele, ha jól rémlik. Aligha barátkozni akar és ezzel a kapcsolattartással talán csak adja a lovat alá, én legalábbis biztosan biztató jelnek venném a helyében.
-Mi az, hogy hamarosan találkoztok? Hol? Ide akar jönni a Roxfortba? Minek? -elvégre ő már végzett az iskolával, így túlságosan idős ahhoz, hogy valamiféle csereprogramot könyörögjön ki magának a Durchmarsban. Némileg enyhített aztán a felháborodásomon, mikor egy puszit nyomott az arcomra, majd hamar ki is ült rá a vigyor, mikor közölte, hogy nem érdekli rajtam kívül más.
-Engem se rajtad kívül. -helyeseltem a megállapításra és komolyan is gondoltam. Annyi évig odáig voltam érte, nem akkor kellene elpuskáznunk, amikor végre valóra vált álomként együtt lehetünk. Ezen fellelkesedve húztam közelebb magamhoz, hogy aztán megcsókolhassam. Ám a varázs nem tartott sokáig, ugyanis amint léptek zaja hallatszott, Hermione kissé elhúzódott tőlem. Ám a "rémülete" feleslegesnek bizonyult, mivel csak Harry került elő végre hatalmas vigyorral a fején. Értetlenül meredtem rá, hogy megint mi a fene üthetett belé, mire benyögött egy mizut, majd egy újabb kérdést, hogy mi nem megyünk-e órára. Szinte fogadni mertem volna, hogy Hermione ezért a fejét veszi, így már előre együttérző pillantást váltottam vele.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hermione Granger
Prefektus (Griffendél)
avatar

: :


TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   Szer. Szept. 26, 2018 5:32 pm-Szerintem az is bizarr húzás volt, hogy egyáltalán odarakták. –fújtam ki a levegőt egykedvűen. Valahogy gondoltam, hogy Ron valami ilyesmivel fog jönni és ennyivel el is intézi majd a dolgot, hogy biztos nem raknának húszon-évest McGalagony helyére. Hát én ezt értem, de ettől független akkor is durva, hogy minden tanár lassan úgy néz ki, mint egy iskoláskorú egyén. Már lassan csak Piton és az új mágiatörténet tanár néz ki annyinak, amennyinek kellene ennyi idősen, pedig nem sokkal öregebbek náluk. Max 5 évvel, ami pedig azért annyira nem nagy korkülönbség, ha azt vesszük.
Miután kiveséztük a denevér szerelmi életét és Harry futkozási rohamait, azonnal áttértünk Claire-re, az új diákra, akivel Ron feltűnően jóban lett, így ezt szóba is hoztam neki. Nem probléma, ha vannak lánybarátai, hát hol zavar ez engem, de az már elég nagy pofátlanság, hogy a csaj minden megnyilvánulásán szénné röhögi magát, míg rám mosolyogni is alig akart az elmúlt időben.
De persze ebben is neki kellett, hogy igaza legyen, így kötötte az ebet a karóhoz, hogy neki bizony nem jönnek be a szőke francicák, hisz Fleur is Bill neje lett, mégis túléli és a barátnője, Hermione nem szőke, mégis a legjobb csaj, akivel valaha találkozott.
-Jól van-jól van. Nem mondtam semmit se… -forgattam meg a szemeimet egy sóhaj kíséretében, de azért még szorosabban bújtam hozzá a bókok hatására, amiket azért, ha burkoltan is, de sikerült kinyögnie nekem.
De amikor szóba hozta Viktort, kissé mogorván meredtem rá és közöltem vele, hogy csak egy barát, aki érdeklődik a dolgaim iránt, és azt is hozzátettem, hogy a fiú szerint hamarosan találkozni fogunk, ha minden jól alakul.
-Azt nem tudom, nem mondta. Csak annyit írt, hogy ha a számításai bejönnek, akkor hamarosan élőben is látjuk egymást… -vontam meg a vállamat, majd egy gyors puszit adtam Ron arcára, hogy ne morogjon már, hisz rajta kívül nekem úgysem kell más.
Mikor közelebb húzott magához, egy halk sóhaj hagyta el a számat, majd szinte azonnal viszonoztam is a csókját, ami azonban nem tartott sokáig, ugyanis odakintről lépések zaja szűrődött be, így kissé elhúzódtam tőle, hogy aztán z érkező Harry-re meredhessek, nem kis rosszallással a tekintetemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Dark Paradise -Ron&Hermione   

Vissza az elejére Go down
 
Dark Paradise -Ron&Hermione
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lány + Fiú + Sivatag = ???
» Dark Ravens
» Paradise Casino
» Nini-Well, a tévelygők és megtérők városa
» Whispers in the dark - [Wanda&Thanos]

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Avada Kedavra :: Tekergők Térképe :: Roxfort :: VII. emelet :: Griffendél klubhelyisége-
Ugrás: